Bookmark and Share    
Hundesvøm & Hundepension
 
Hundepensionen:
Pensionen rummer 10 bokse, med adgang til løbegård og
5 bokse uden løbegård, alle bokse er dejlig indrettet, med hundehus, så hunden kan putte sig, og være privat.
man er også velkommen til selv, at medbringe kruv, tæpper osv.
 
De 5 bokse uden løbegård, har inkludert 3 gåture i prisen, og er velegnet til små eller mellemstore hunde, som kan gå roligt i snor. 
 
Alle hundeboksende er store dejlige værseler, der kan rumme fra 1-3 hunde.
Der kan modtages flere mindre hunde, i de store bokse.
Der er dagslys i pensionen om dagen og sænket lys om natten, der er altid dæmpet musik i pensionen.
Pensionen opvarmes med Gulvarme, kombineret med centralvarme fra pillefyr og solvarmeanlæg.
Der er altid dejlig ro i pensionen, da der ikke er så mange værelser, og der er afskærmning mellem alle bokse, så ingen hunde kan vogte eller stresse hinanden.
og lidt færre hunde, giver lidt mindre stress.
 

Disse krav sætter vi til dig og din hund ved pensionsophold:

Vaccinationsattest skal medbringes, når du aflever din hund, det vil sige: sundhedsbog eller pas skal være opdateret fra dyrelægen med dato, stempel og evt. klistermærker på vaccinationer samt hundes navn og chipmærke nr.
Kennelhoste vaccine (Nobivac Bbpi) er et krav på Hjortemosegaard

Beskrivelse af vaccinationen: Nobivac Bbpi.
Bb=Bordetella/Bronchiseptica og pi=Parainfluenza (Parvovirusdirre)
Efter vaccinationen med et dryp i næsen er hunden beskyttet mod infektion med Bb. Bronchiseptica allerede efter 72 timer.
Beskyttelse mod Pi. parainfluenza opnås efter 3 uger.
Hunden er beskyttet med begge smitstoffer ( Kennelhoste ) i et år efter vaccination,
Hvis din hund skulle blive syg, under opholdet rekvireres dyrlæge, som faktureres ejer.
Er hunden i behandling i form af medicin eller andet, fortsættes det selvfølig, efter aftale med ejer.
 
Foder:
Din hund skal selv medbringe foder, så får den det den er vant til.
Foder kan også købes her, vi forhandler foder fra Arion, som er lækre naturlige produkter.
 

Betaling:
Der kan ikke modtages kortbetaling!

Vi tager kun kontant betaling, eller Mobilepay nummeret er 592286 afregning skal ske ved afhentinig af hunden ellers vil den ikke blive udleveret!
 

Ansvar:

Det er ejers ansvar at sørge for at hundes sele/halsbåd samt snor er i forsvalig stand, og sidder ordeligt fast på hunden, så den ikke kan slippe fri!
Vi gør alt hvad vi kan for at passe på vores gæster, men hvis hunden hopper ud af halsbåndet eller selen, på vej til eller fra luftefolden, er det ejers eget ansvar!
Skulle hunden komme til skade på en luftetur, eller under svømning i svømmehallen, er det ejers egen hundeforsikring der skal dække omkostninger til evt. dyrlæge, medicin osv.
Hvis hunden ødelækker nået i boksen, under et ophold, eller i svømmehallen under en svømmetur, kan man blive opkrævet for udbedre skaden, her er det ligeledes hundens ansvarsforsikring der skal dække.
 

Sygdom under Pensionsophold:

Hvis din hund bliver syg under opholdet, vil vi straks tage kontakt til jer som ejer, og underrette om, at vi transpotere hunden til dyrelæg. Vi sammearbejder med Vestermose Dyreklinik, da de er førende inde for smådyr, i vores område, og har døgnåben.
 
Dyrelægeregningen bliver sendt dirrekte fra dyrelægen til ejer. Vi fakturer for evt. medicin der skal hentes på apotekt, dyrehandler eller andet.  Der ud over, skal man forvente, at vi fakturere statens kilomtertakst pr kørende killomter, til og fra dyrelægen, samt timeløn for de timer, vi bruger hos dyrelægen, der kan evt. også komme opkrævning for ekstra rengøring, medicingebyr, eller ekstra pleje, hvis hunden skal have medicin på specifikke tidspunkter, sårpleje eller har diarre/opkast. 
 
 

Kom gerne på besøg:

Har du/i lyst til at se pensionen, er man altid velkommen, men skriv gerne til mig, på sms inden, og aftal dag/tid, da jeg kan værre optaget af andet.
OBS: I højsæsonen (sommerferien og andre ferieperioder) er det kun personalet der har andgang til pension, vi tager ikke imod besøg, og alt aflevering og afhentning af hunde til pensionen, forgår fra p-pladsen, dette gør vi for at minske stress og uro i pensionen.
 
 
Hjortemosegaard's hundepension er dyrelægekontrolleret og opfylder alle lovmæssige krav:
Vores smiley attest samt dyrelægeerklæring hænger fremme både i pensionen/svømmehallen og kan findes på findhundesmiley.dk
 
OBS.
Vi ligger gerne nogen billeder ud, af jers hund/hunde, under opholdet, på vores facebookside Hjortemosegaards hundesvøm og pension. 
Ønskes dette ikke, giv da besked ved aflevering!
 
 
 
 

Hjortemosegaard's Hundesvøm & Pension | CVR: 32229719 | Skælskørvej 136, 4261 Dalmose  | Tlf.: 60407631 | hjortemosegaard@outlook.dk